Naglar

 

FÖRLÄNGNING Tid 120 min, pris från 980kr

Vid en förlängning förlänger vi nageln till önskad längd och form med mall eller tipp och bygger nageln med gelé. I priset ingår naturella naglar; färg, glitter, stenar, dekor mm kostar extra.

FÖRSTÄRKNING Tid 90 min, pris från 680kr

Vid en förstärkning lägger vi material (gelé) endast på den naturliga nageln; färg, glitter, stenar, dekor mm kostar extra.

ÅTERBESÖK Tid 90 min, pris från 680

Naglarna håller i ca 3-6 veckor beroende på hur snabbt naglarna växer, hur dom används etc. Vid ett återbesök filar vi ner 70-90 % av materialet och lägger sedan på nytt. I ett återbesök ingår naturella naglar; färg, glitter, stenar, dekor mm kostar extra.

Om du gjort naglarna på en annan salong tar vi bort allt material innan vi påbörjar behandlingen. Detta för att kunna garantera att materialet sitter så bra som möjligt. En borttagning kostar 150kr vid nybesök. OBS! Vi tar inte bort akryl!

PERMANENT LACK Tid 45 min, pris 550kr

Permanent lack är som ett mellanting mellan gelé och nagellack. Den går inte att förlänga eller bygga med, men den fungerar som en liten förstärkning. Det permanenta lacket håller i 2-4 veckor och är upplösningsbart.

BORTTAGNING AV MATERIAL Tid 30 min

Gelé: 300kr / Permanentlack: 200kr                     

I denna behandling ingår också en minimanikyr.

OBS! Vi tar inte bort akryl!

LAGNING Tid 20 min

Vid besök: 30kr st / Mellan besök: 150kr

NAILART Pris 600kr/timme

Nail Art är det perfekta sättet att sätta personlighet på dina naglar och här är det bara fantasin som sätter stopp. Vi tar betalt per timme vilket betyder att om det tar fem minuter att måla en dekor betalar du för de fem minuterna d.v.s 50kr

ATT TÄNKA PÅ FÖRE OCH EFTER DIN BEHANDLING:

FÖRE- Vi uppskattar om du har tagit bort ditt nagellack innan du kommer till salongen för behandling, borttagning av nagellack tar tid ifrån behandlingen.

EFTER- Det är viktigt att ta hand om sina naglar för att de ska hålla så bra som möjligt, olja nagelbanden minst en gång varje dag. Peta inte under nageln med vassa föremål. Om det samlats smuts under nageln så är det bästa att skrubba med nagelborste. Nagelolja och nagelborste finns att köpa på salongen.

 

Comments are closed.