Microblading

MICROBLADING

1:a besök inkl. återbesök och eftervårdsprodukter 2900kr

Återbesök inom 1 år 1350kr

Återbesök  inom 2 år 2800kr

Microblading är en kosmetisk tatuering, en metod för att göra en semi-permanent makeup, där man genom att använda ett handhållet verktyg för in pigment i de övre skikten av huden och skapar önskad fyllighet och form på ögonbrynen.


Microblading är idealiskt för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet är väldigt naturligt då man tatuerar in hårliknande linjer. Personer som lider av olika typer av håravfall likväl som personer som helt enkelt inte är nöjda med sina ögonbryn kan alla få en naturligt fyllig look på sina bryn.

Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha dina naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn.

Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Efter ca 6 veckor gör man ett återbesök då det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.

Effekten varar upp till 18 månader, varefter pigmentet bleknar och lämnar huden och dina naturliga ögonbryn, en touch up rekommenderas efter ca 1 år.

 


Comments are closed.