Kombinerad singel- och volymfransutbildning

imageimage

Som underskola till Fransstylisterna i Uppsala (www.fransstylisterna.se) erbjuder jag en heltäckande grundutbildning inom singel- och volymmetoden. Detta är en intensivutbildning som kräver mycket fokus av dig som elev.

Det du ska tänka på att du bör ha bra syn och vara stadig på handen.
Vi har 18-års åldersgräns på våra utbildningar.

Innan utbildningen startar måste du som elev kontakta företagshälsovården för att få ett tjänstbarhetsintyg på att du kan arbeta med härdplaster, i vårt fall gäller det Cyanoacrylat som finns i våra lim.

KOMBINERAD SINGEL- OCH VOLYMFRANSUTBILDNING

Kursen är på 4 +1 + 1 dag.  Under dessa dagar går vi grundligt igenom teori såsom hygien, lim, allergier, sjukdomar, fransens växtcykel m.m. och du får öva på 4-5 modeller. Du ansvarar själv för att hitta dina modeller.

Vi kommer under dessa dagar även utbilda dig i härdplaster vilket idag är ett behörighetskrav för att få jobba med fransförlängning enligt arbetsmiljöverket.

Efter de inledande 4 dagarna får du med dig ett Trainee intyg som visar att du gått grundutbildning på skolan och att du är under praktik och utför elevbehandlingar, du ska sedan öva på att sätta fransar hemma och löpande skicka bilder för feedback. När du gjort ca 10-20 nya set fransar hemma kommer du tillbaka till skolan för en praktikdag då du får feedback och tips på plats. Denna dag ska du ha med dig två modeller.

Efter ca 2 månader är det dags för slutprov, ett teoretiskt, ett i singelfransar och ett i volymfransar.

Om man vill kan man lägga till en lashlift utbildning i sin fransstylistutbildning.

 Våra utbildningar är godkända av SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund, vilket säkerställer innehållet och dagarna på din utbildning.
Anmälningsavgift på 7000kr måste betalas vid anmälan för att din plats skall vara säkrad. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.

Pris på utbildningen:
Singel/volym 22000kr
Singel/volym inklusive Lashlift 25000kr

Hos oss på Fransstylisterna har du support av dina lärare så länge du vill och du är alltid välkommen att sitta på salongen med modeller för att få hjälp.

För att boka din plats skickar du ett mail till kontakt@heygoodlooking.se med namn, adress, personnummer och telefonnummer eller så bokar du din plats på Boka Direkt.

Utbildningsdatum hittar du under fliken ”UTBILDNINGSDATUM”

Comments are closed.