Fransar

SINGELFRANSAR NYTT SET Tid 120 min, Pris 1200kr

Vid en fransförlängning med singelfransar så fäster man en silkesfrans per egen frans. En person kan ha mellan ca 50-120 egna fransar per öga. Detta varierar beroende på ålder, etnicitet m.m. Beroende på vilken tjocklek, böj och vilken mängd fransar man applicerar kan man få ett resultat som är allt ifrån naturligt till dramatiskt.

SINGELFRANSAR ÅTERBESÖK

Tid 90 min, Pris 750kr

Ett återbesök bör göras med 3-4 veckor mellanrum för att fransarna ska se fylliga ut hela tiden. Vid ett återbesök tar man bort de fransar som är för långa och applicerar nya silkesfransar på de nya fransarna som vuxit ut sedan det senaste besöket.

 VOLYMFRANSAR NYTT SET Tid 120 min, Pris 1450kr

Vid en fransförlängning med volymfransar används tunnare fransar, 0.05 – 0.07mm, och man kan sätta upp till 6-7 stycken per naturlig frans, vilket gör att volymeffekten blir helt fantastisk! Du får mellan 200-800 fransar per öga.

VOLYMFRANSAR ÅTERBESÖK

 Tid 90 min, Pris 850kr/ Tid 120 min 1100kr

Ett återbesök bör göras med 3-4 veckor mellanrum för att fransarna ska se fylliga ut hela tiden. Vid ett återbesök tar man bort de fransar som är för långa och applicerar nya volymfransar på de nya fransarna som vuxit ut sedan det senaste besöket.

Har det gått mer än 4 veckor sedan ditt senaste besök bör du boka en 120 min  påfyllning.

BORTTAGNING AV FRANSAR Tid 30 min, Pris 300kr

ATT TÄNKA PÅ FÖRE OCH EFTER DIN BEHANDLING:

FÖRE- Kom osminkad, smink innehåller fett som gör att franslimmet fäster sämre.

EFTER- Tvätta fransarna två gånger om dagen med en oljefri rengöring och skölj med rikligt med vatten i öppen hand, badda fransarna torra med en handduk och borsta sedan fransarna med en fransborste.

Undvik att får produkter med olja i på fransarna (ögoncreme, mascara…) oljan påverkar fransarnas hållbarhet. Om du gärna vill använda mascara finns oljefri mascara att köpa på salongen, vi har även fransnäring samt rengöring och eyeliner.

 

 

Comments are closed.